ØGET AKTIVITET HOS SKOV ADVOKATER 

Hos SKOV Advokater er der i forbindelse med den nylige afslutning af regnskabsåret glæde over, at der i perioden 2019/20 kan konstateres vækst i både omsætning og resultat.

Bruttofortjenesten er steget med knap 11% til DKK 25.7 millioner, og årets resultat er steget med 17% til DKK 5.4 millioner.

Den øgede omsætning og den positive udvikling i resultatet er et udtryk for, at flere kunder anvender SKOV Advokater på kerneområderne, som er fast ejendom og virksomhedsoverdragelser, men også i vores retssagsafdeling ser vi en positiv udvikling.

Regnskabsåret bød også på nyansættelser af jurister samt optagelse af tre advokater i ejerkredsen, som led i et generationsskifte.

SKOV Advokater står på et stærkt fundament af høj juridisk faglighed og kommerciel indsigt. Med den seneste ansættelse af Kenneth Bechmann som direktør for forretningsudvikling er ønsket at sende et stærkt signal til vores kunder og til markedet om, at vi fortsat vil øge vores forretning og styrke synligheden.

På den ordinære generalforsamling fratrådte Keld Norup som formand for bestyrelsen. Erik Svanvig overtager posten som formand. I samme anledning udtræder Erik Svanvig af direktionen, som fremadrettet alene består af Torben Bang.